RSS Submit

Termeni - metode de livrare

 

Chestiuni de etica...

Pentru a razbi intr-o piata ticsita cu de toate, unele de calitate, unele nu, unele cu un pret justificat, cele mai multe nu, sinceritatea si transparenta reprezinta un prim pas intr-un algoritm efectuat corect, vis-a-vis de regulile managementului si marketingului.

Prin intermediul acestui link, informam vizitatorii ( viitori clienti sau nu) despre anumite aspecte ale eventualei colaborari, despre ce facem si ce nu, despre ce vrem si ce oferim.

Termeni...

Termenul de "pat-masina" este unul care spune de la sine ce reprezinta .Reprezinta un pat in forma de masina, fara motor, fara roti in miscare, fara instalatii de iluminat ( cel putin pentru moment), fara volan.

Pretul paturilor nu include salteaua aferenta !

Preturile afisate pentru fiecare pat nu includ pretul saltelei aferente.

 

Caracter informativ...

Instalatia de iluminat prezenta in unele fotografii afisate pe site este folosita intr-un mod de prezentare, pentru a scoate anumite aspecte in evidenta. Nu este pentru moment disponibila pentru comercializare deoarece functioneaza cu o tensiune de 220 V. Nu ne putem asuma niciun risc vis-a-vis de siguranta copiilor, atat ca producatori, cat si ca parinti. In momentul in care vom procura o instalatie cu aceleasi performante, dar cu o tensiune de functionare de max. 12 V - curent continuu o vom afisa pe site si o vom adapta la paturile deja comercializate.

Livrare...

Livrarea produselor se face in doua variante:

- in Bucuresti, ridicare de la punctul de lucru sau transport la adresa de destinatie ( In momentul in care ruleaza oferta " Transport si montaj gratuit" , lucru ce este facut public in pagina principala)

- in alte orase decat Bucuresti, livrarea se face prin curier rapid. Fiecare client are posibilitatea sa aleaga prestatorul de servicii in acest sens, valoarea transportului fiind suportata de acesta.Plata produselor se face in sistem ramburs ( in momentul preluarii coletelor).

Nu raspundem de eventualele lovituri "aplicate" in mod voit sau nu, coletelor. Pentru a scuti vizitatorii interesati de acest aspect ,sa piarda timp pentru cautarea unei variante de compromis a serviciului, atasam cateva variante: http://www.fancourier.ro/calcul_tarif.php , http://www.postaatlassib.ro/ , http://www.cargus.ro/ , etc... .

Timpul de executie...

Dupa lansarea comenzii, timpul necesar finalizarii acesteia este de 2-5 zile lucratoare.

 

 

 

 

 

 

 

E-mail:office@pat-masina.ro